Work hard, dream big ?

Holaaa! 
Per fi m’he animat a fer-me un blog (com n’hi ha poquets he dit…perqu? no un altre? Jajaj) i aqu? estic, amb moltes ganes!!! M?s d’una vegada m’ho havia plantejat, i s?n moltes les persones que m’han aconsellat fer-me’n un per donar-me a con?ixer, i crec que ara ?s el moment per comen?ar. Estic estudiant per a ser una futura mestra d’Educaci? Infantil (ja nom?s em queda un any per acabar, yujuuu!!!) i tinc clar que l’ensenyan?a ?s all? al que em vull dedicar per sempre. Per? mentres acabo la carrera, compagino els estudis amb les meves dues passions: les manualitats i la cuina. 
Mari QKdes ?s un blog de manualitats i creacions, d’aix? que en diuen DIY (Do It Yourself) o HandMade, un espai on podreu fer-me enc?rrecs, i que jo us far? encantada, amb molt d’amor i sobretot, amb garantia de qualitat. Tot all? que faig com a un hobby i que, de mica en mica, s’ha anat convertint en una mena de feina per a mi, i alhora, una passi?. 
Espero que gaudiu molt?ssim del blog i que us agradi!!! 
Mil gr?cies per visitar-me 🙂


Related posts

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies