La primera fofuxa!!! ?

Bona niiit!!!

Per fi, avui he fet la meva primera nina fofuxa, i no puc estar m?s contenta!!!!!!  Per tant, es d?na per inaugurat l’?ltim apartat del blog que faltava per obrir: les FOFUXAS!

Aquesta primera que he fet per inaugurar la temporada de fofuchas me la he autodedicat, perqu? mai est? malament fer-se un regalet 😛 jaja A m?s, volia provar qu? tal se’m donava aix?, i per no arriscar-me a ocupar-me d’un enc?rrec sense haver-ho provat mai, jo mateixa m’he fet de conillet d’?ndies.
Despr?s d’estar tota la tarda tancada a la meva habitaci?, rodejada de l?mines de goma eva, retalls, pegament i boles de porexpan, amb els dits encartronats plens de super-glue i amb les cremades de plantxa que confirmen el curro, aquest ?s el resultat de la meva Mari-Fofuxa mestra,!!!!!! 😀 La fofuxa l’he fet amb una bata de mestra, unes ballarines negres i un llibre de receptes a la m? dreta, perqu? com estic estudiant Educaci? Infantil i m’encanta cuinar, ho he plasmat a la meva fofuxa!

Espero que us agradi!

Related posts

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies