Fofuxa mestra Educaci? Infantil

Hola!!!

Com us van les festes?? Espero que mooolt b?!!! Jo com sempre, enfeinada i preparant noves cosetes!!! Tal com us vaig dir, encara tinc molts enc?rrecs pendents d’ensenyar-vos, que mica en mica vaig penjant, i per aix? estic aqu?…amb una nova fofuxa!!!

En aquesta ocasi?, aquesta fofucha la vaig fer per regalar-li a la meva tutora de l’escola on he estat fent pr?ctiques. Vaig voler agra?r-li els 3 mesos que vam compartir amb aquesta nina personalitzada d’ella mateixa. Qu? us sembla?? A ella li va encantar!!! Durant dies vaig estar pendent de com anava vestida per fer-la el m?s fidel a la realitat possible, i a m?s, a la m? hi porta una safata de codonyac, perqu? s? que li agrada molt! 

Related posts

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies